Без съмнение Кание Уест е един от най-скандалните рапъри в САЩ и последният му видеоклип към песента Famous доказва това с нова сила. Вчера в Tidal се състоя премиерата на клипа към песента Famous и той буквално взриви общественото мнение, защото в него Кание лежи чисто гол до дузина известни певци, актьори и дори политици.

Във Famous са включени 12 личности, сред които Доналд Тръмп, Тейлър Суифт, Ким Кардашиян Уест, Риана, Бил Косби, Джордж Буш, Крис Браун, Амбър Роуз, Рей Джи, Ана Уинтур и Кейтлин Дженър. Сцената е базирана на картина на американския артист Винсент Десидерио, вдъхновила Уест.

Отваряме една голяма скоба, че гореизброените личности не присъстват реално в клипа, т.е. това е монтаж, плюс различни кинематографични ефекти. Кание Уест заяви, че е внимавал много да избегне сексуални намеци заради голите хора, които лежат до него.

Клипът е доста провокативен и нецензурираната версия показва почти всеки аспект на телата на известните личности. Въпросът е кога ще бъде заведено първото дело към Уест и компания, защото дори да е фалшиво, видеото изглежда доста реалистично и определено няма да се хареса на "участващите" в него.

Вижте и самото видео (съдържа кадри, неподходящи за лица под 16 години).

 

Прочетете и това: Вторият сезон на Mr.Robot получава разширение от два епизода