Понякога имаме възможност да зададем такъв прекрасен въпрос. Ако си спомняте, последният път беше преди около месец, когато подарихме телевизор Samsung. А преди няколко месеца, отново с Ozone.bg, страхотната конзола PlayStation 4 Slim. Сега отново се включваме с нещо, което си заслужава, а причината е повече от приятна. Обещаваме. 


Както знаете, с Ozone.bg подбрахме огромно количество качествени и интересни технологични продукти, които в момента се продават в онлайн магазина със сериозни отстъпки (някои дори с 54% по-ниска цена) - ето точно тук. Но това е само едната новина. Втората, както подсказва и заглавието, е свързана с чудесната портативна колона Sony SRS-ZR7. Тя не само изглежда много приятно и елегантно (доказателство - снимките), но има мощност от 30 W, свързва се безжично с мобилното ви устройство чрез Bluetooth и NFC, има още 3.5 мм жак, USB и HDMI. Но важен е звукът, а тук той е наистина с марка Sony.

Ако вече сте отговорили положително на въпроса, че искате тази колонка, остава само да ви кажем какво трябва да направите, за да я спечелите. Посетете специалната страница на Ozone.bg и HiComm, разгледайте намалените продукти и споделете тук или под Facebook поста, който ви изпрати към тази новина, своето мнение – кой е продуктът, който бихте препоръчали и защо; или кой е продуктът, който бихте си купили (дроновете винаги ни привличат) и защо бихте заложили точно на него. Това е. Разгледайте, споделете, а точно след една седмица (вторник, 11 април) ще изтеглим един от коментиралите, който ще получи Sony SRS-ZR7, осигурена от Ozone.bg.

Е, кой иска чисто нова портативна колонка?

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Tech

Фотографската чанта на People of Sofia и любовта към портретите

2 | Преди 14 ч.