Само преди две седмици Samsung обявиха Galaxy Gear – умният часовник на компанията. Дали наследникът му не е вече в процес на разработка?

 

Galaxy Gear 2 вече се разработва, според информация поместена от корейския новинарски сайт Media. Според неупоменати (дума, която бързо може да събуди съмнение) източници новата версия на умния часовник ще има GPS функция, по-добър живот на батерията и ще се поддържа от по-голям набор от Android устройства. Galaxy Gear 2 може да бъде представен в началото на 2014 г. - през януари на CES или през февруари на MWC.

 

Защо Samsung ще пуснат толкова бързо нов умен часовник? Според Media с първия Galaxy Gear Samsung опипват почвата в този пазарен сегмент – преди да пуснат втори продукт, който да има повече екстри. Информацията не може да бъде потвърдена. И все пак – спокойно можем да заключим, че Samsung мислят за втори умен часовник. По-безопасно е да предположим, че преди да се втурнат и да обявяване на Galaxy Gear 2, ще изчакат да проверят какъв пазарен отзвук ще има първият модел. Вижте първите приложения, които ще се налични за Galaxy Gear.

 

Тагове: