Макар да се очаква iPhone 13 като цяло да прилича на iPhone12 в дизайна, изглежда Apple ще предложи няколко промени. В интернет изтече макет на предполагаем iPhone 13 Pro max, за който се смята, че произлиза на база на изтекли дизайнерски прототипи от веригата за доставки на Apple. Подобна информация редовно циркулира между производители на аксeсoари, преди гигантът да обяви новия си iPhone.  

Една от най-големите дизайнерски промени, които очакваме тази година, е намаляването размера на прореза и  макетът показва как ще изглежда тази промяна. За целта слушалката на новия iPhone изглежда е преместена извън прореза и в горната рамка.

Очаква се за семейството на iPhone13 редизайн да получи островчето на камерата. Това е така, защото се предполага, че iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max ще имат подобрена ултраширока камера с автофокус. Заради тези промени макетът на iPhone 13 Pro Max показва значително по-големи лещи на камерата. Те пропускат повече светлина и ще осигурят по-добро качество на снимките.

Накрая, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max трябва да бъдат малко по-дебели от своите iPhone 12 предшественици. Двата флагмански модела могат да получат и дисплей със 120 Hz поддръжка, както и вграден в бутона за пускане Touch ID.

Снимка: 9to5mac

Bиж още: Този трик трябва да направи Galaxy Fold 2 по-достъпен за джоба ни