Краят на лятото идва, а с него и стартът на новата учебна година. За да не губят родителите никога връзка със своите деца, Мтел предлага предплатената услуга „Прима за деца“. С нея родителите имат възможност да се възползват от тарифен план, разработен специално за деца.

Основното в предложението е, че дори когато детето изчерпа лимита си за разговори, може да се свърже с един от родителите си, и то напълно безплатно и без ограничения. Успоредно с това родителят може да има връзка с детето си по всяко време, като цената на обаждането е 0,01 лева на минута, независимо от абонаментния му план.

За да могат децата по всяко време да имат връзка със своите близки, към пакета има и група „Семейство и приятели“ с включени 500 бонус минути за разговори. При всяко автоматично презареждане цената на разговорите, както в „Семейство и приятели“, така и с всички останали деца, които използват „Прима за деца“, е само 0,05 лева на минута.

Родителите получават и още един бонус. Зареждането на „Прима за деца“ става напълно автоматично, като обемът от разговори може да варира според индивидуалните предпочитания и да бъде в размер на 3, 5, 10 или 15 лева.

За да се възползват от „Прима за деца“, родителите е необходимо да имат активен Мтел абонаментен план за разговори. Цената на стартов пакет „Прима за деца“ е 7,98 лева. Той може да бъде закупен във всеки магазин на Мтел.

Тагове: