От Мтел обявиха, че влизат в партньорство с Viber. По случай началото на отношенията между компаниите от телекома пускат пакет за популярното мобилно приложение напълно безплатно за нови и настоящи абонати на тарифните планове loop basic, xs, s и m от 9 декември 2014 до 9 февруари 2015 година. Това означава, че тези потребители получават 2 GB месечно на максимална скорост за достъп до интернет през Viber за операционни системи Android, iOS и Windows Phone. След изтичане на промоционалния срок абонатите ще могат да запазят пакета срещу 2.90 лева на месец.

През промо периода loop абонатите могат да изтеглят гратис 90% от платените стикери във Viber. В официалното прессъобщение се споменават още два пакета, които ще се търгуват също срещу 2.90 лева на месец. Единият е Social, който дава 2 GB трафик на максимална скорост към Facebook, а вторият – Video пакет, който също предоставя 2 GB трафик на максимална скорост към Vbox.

Новите неща не свършват дотук – чрез екстрата Make it double абонатите на loop xs, s и m ще могат да удвоят до края на билинговия (излизане на сметката) им период всички минути, SMS-и и мегабайти, включени в тарифния им план, срещу еднократна такса от 5.90 лева за loop xs, 7.90 лева за loop s или 9.90 лева за loop m. Скоростта на мобилния интернет на новите loop тарифи се намалява до 64 kbps след изчерпване на трафика, включен в тарифните планове и допълнителните пакети.

Тагове: