Samsung е добре известна с иновативните си идеи при потребителската електроника и предстоящото събитие CES 2016 безспорно е мястото, на което корейският производител ще ни покаже новите си идеи. В помещенията, където ще се проведе събитието, вече могат да се видят рекламни пана на новия смарт хладилник на Samsung, който ще има огромен екран.

Не е ясно дали хладилникът ще използва Android, Tizen или някаква друга операционна система, за да боравите с екрана, но той определено ще има възможност да се свързва с интернет. Вие ще бъдете в състояние да създавате списъци за хранителни стоки, да четете новини от интернет, да гледате прогнозата за времето, да слушате музика, да оставяте цифрови бележи за други хора, да създавате напомняния и, разбира се, да гледате видео.

Може да има и други функции за следене на срока на годност на храната в хладилника, количеството лед в ледогенератора и др. Предполага се, че ще има и още изненади като бутон за закупуване на храни чрез карта MasterCard.

Ще имаме повече информация, когато Samsung официално представи новия си хладилник следващата седмица, но очакваме цената му да е сериозна - поне 4000 долара.

Прочетете още: Ето как изглежда Android 6.0 на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge 

Тагове: