Собствениците на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge не трябва да се притесняват, тъй като смартфоните ще получат Android 6.0 някъде през първото тримесечие на тази година. Към тях трябва да добавим още Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5 и Galaxy S6 Active. Производителят вече провежда бета тестове на новата версия на мобилната операционна система на Google. Според информация на Sammobile всички флагмани на компанията, произведени от 2014 година насам, ще могат да се радват на Android Marshmallow.

Именно благодарение на Sammobile имаме и следващите снимки, които показват точно как изглеждат флагманите Galaxy S6 и Galaxy S6 edge с Android 6.0. Новата версия носи и някои промени в потребителския интерфейс, сред които е промяната в цвета на уведомителната лента и бутоните за бързи настройки. След като телефоните получат ъпдейта, цветът на тези елементи става бял, а не както до този момент – син. Менюто за достъп до опциите за изключване и рестартиране също имат нов дизайн, който все още не сме сигурни, че предпочитаме пред сегашния.

 

 

Ако обичате да сменяте често облика на менютата, вече ще можете да търсите теми според цветовата им палитра. Новата версия носи някои подобрения в Google Now, добавя функцията Tap и допълнителни настройки за достъпа, който получават приложенията. Интересно е, че приложението за камерата получава и допълнителна функция – настройка на скоростта на затвора. Останалите снимки можете да разгледате в галерията ни.

Смятате ли, че Samsung успя да подобри TouchWiz?

Възходът на мобилните игри, или защо мобилните играчи са истински геймъри