Ние сме нашите телефони. Нашите телефони са нас. Това означава, че всичко, което пазим на тези технологични чудеса носи малка частица от нас. Разбира се, има някои неща, които искаме да скрием, а тайните са едно от най-интересните неща на този свят. Специално проучване, поръчано от Clean Master, се опитва да открие кои са най-големите тайни, които хората крият на смартфоните си.

 

Какво потребителите имат на своя смартфон, но се молят никога да не бъде научено от друг? Това е въпрос, който е зададен на 1000 (напълно честни) американци. Може би предполагате, че „голи снимки“ е най-честият отговор на този въпрос, но ще сбъркате. Американците се притесняват най-много за банковите си сметки. 25% са дали този отговор. А какво стана с голите снимки? Само 8% са признали, че се притесняват най-много от това. Текстовите съобщения и електронната поща заемат второ място. Явно всеки има нещо много тайно в своята кореспонденция.

 

А кой застрашава най-много сигурността на нашите смартфони? Според анкетата това са големите злодеи – приятели, деца и колеги. Непознати и престъпници са много назад в тази класация. А ако все още се чудите за голотата, ето още малко информация за нея. Два пъти повече мъже, отколкото жени, признават, че имат свои голи снимки на телефоните си. А цели четири пъти повече мъже (в сравнение с дамите) признават, че имат голи снимки на други хора. По всичко личи, че американците ценят най-много парите.

 

Тагове: