Флагманският телефон е нищо без също толкова добра камера. Вече сме свикнали производителите да се хвалят с новите сензори и лещи всеки път когато излиза такъв модел. Често може да видите и примерни снимки и клипове, правени с него. OnePlus обаче иска да разчупи представите за мобилна фотография, като направо ни покаже колко далече може да стигне камерата на OnePlus 9. За новия си флагман OnePlus си партнира с Hasselblad и като резултат имаме отлично 8К видео и много добър ултраширок сензор.

А сега е време всичко това да напусне твърдата земя. В рамките на новата си серия Extreme Captures, OnePlus ще постави на невиждани изпитания камерата на новия си флагман, за да видите в какви интензивни ситуации може да разчитате на нея.

Първата каскада в списъка на OnePlus 9 са скокове с парашут. Години наред за подобни екшън изпълнения ви трябваше камера GoPro, но това вече не е така. OnePlus 9 Pro заснема разкошно 4К видео в 120 кадъра в секунда при височина от над 900 метра. Особена гордост за телефона е стабилизиращият режим на камерата, който осигурява гладки кадри дори когато се носите като вятър във въздуха.

Снимка: OnePlus

Виж още: 5G и LTE връзката на iPhone 12 понякога изчезва мистериозно