Малко повече от година след придобиване на Rdio, Pandora най-накрая представи своята стрийминг музикална услуга. Pandora Premium ще се конкурира със Spotify и Apple Music с цена от 10 щатски долара на месец. Услугата ще предложи на потребителите богата библиотека с милиони песни на разположение при поискване, стрийминг без реклами, както и възможност да слушате музика в офлайн режим.

Pandora Premium също така ще предложи умни плейлисти, към които ще можете да добавяте песните, които харесвате. Premium разполага и с персонализирано търсене, което ще даде на различните потребители различни резултати въз основа на тяхната история на слушане.

Приложението разполага с елегантен и изчистен дизайн и е повече от интуитивно (и също така вдъхновено от Rdio). Цветовете на приложението също ще се променят на базата на музиката, която слушате.

Pandora Premium включва и AutoPlay функция, която ще позволи на потребителите да създават своя радиостанция въз основа на албуми или плейлисти, които току-що са слушали.

От компанията кават още, че Pandora Premium ще стане достъпна за потребителите в началото на следващата година.

 

Прочетете и това: Apple Music надмина 20 млн. абонати само 17 месеца след старта на услугата