Никога не е било ясно защо Adobe така и насочи по-сериозно внимание към iPad, имайки предвид популярността на таблета в творческите общности. Едно възможно обяснение е, че преди появата на iPad Pro разработката на софтуер, който върви на относително скромен хардуер, щеше да бъде сериозна инвестиция. Компанията пусна няколко приложения за устройството, но нито едно от тях не е като пълнофункционалната десктоп версия на Photoshop. Но това най-сетне ще бъде поправено.

Запознати с плановете на компанията твърдят, че Adobe ще анонсира пълната версия на Photoshop за iPad на своята годишна конференция Max, след което тя ще стане достъпна за потребителите в неустановен момент догодина. Таблетната версия е част от "новото междуплатформено прераждане на Photoshop", както твърди компанията.

Междувременно, ако търсите някаква алтернатива на Photoshop за iOS, такива приложения наистина има. Спокойно може да пробвате Photoshop Express, Photoshop Lightroom, Photoshop Mix или Photoshop Fix, макар че трябва да знаете, че те не предлагат съвсем същите функции като оригинала, на който са кръстени.

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Най-четени
Всички

97% от потребителите се чувстват по-продуктивни, след като заменят Windows с Mac

288 | 22.06.2019
Още от Tech

Huawei nova 5 е нов триумф за средния клас

79 | Преди 21 ч.