Очакваната Pro версия на Apple Watch Series 8 може да има изцяло нов дизайн, без да се отдалечава твърде много от съществуващата форма.

Говори се, че следващото поколение версии на Apple Watch на Apple включва Apple Watch Pro: здрав модел, предназначен за спорт и дейности. Сега се смята, че моделът не само ще бъде по-голям вариант на носимото устройство, но и може значително да освежи външния си вид.

Новият модел от висок клас ще бъде много по-голям от нормалното, казват източници на Марк Гърман в неговия бюлетин Power On за Bloomberg. В крайна сметка може да се окаже „достатъчно голям, че да се хареса само на определена ниша клиенти“.

Гърман продължава да повтаря предишен слух, че екранът на новия модел ще бъде със 7% по-голям от настоящите модели на Apple Watch Series 7 и че също така ще има „свеж външен вид“. Това очевидно ще бъде първият път, когато компанията ще представи нов дизайн на Apple Watch от 2018 г.

Твърди се, че този дизайн ще бъде „еволюция на сегашната правоъгълна форма, а не кръгла“. Според слуховете дизайнът също така ще избегне наличието на плоски страни и ще използва „по-издръжлива формула от титан, за да бъде допълнително по-здрав“.

Предишни слухове сочат, че моделът потенциално ще струва на потребителите около 900 долара, както и включва по-дълъг живот на батерията и сензор за телесна температура.


Снимка: Unsplash

Виж още: Цели три спрени от производство продукта на Apple се готвят за неочаквано завръщане