Сезонът на филмовите награди е в разгара си и кулминацията му идва на 26 февруари с раздаването на престижните Оскари за филмово изкуство. Споровете в редакцията на HiComm за това кой ще победи започнаха веднага след обявяването на номинираните. И както всеки път, между нас така и няма консенсус. В която и да е категория. Всъщност успяхме да се съгласим за едно нещо. Защо само професионалисти от света на киното и техните продукции трябва да бъдат награждавани по това време? Защо ние не раздадем малко награди на вас, нашите читатели? За щастие на това мнение са и партньорите ни от EMAG, с подкрепата на които разработихме следващата ни онлайн игра (за нетърпеливите - ето я тук).

В унисон с филмовата вълна отново подаряваме телевизор - Samsung 40K5502, както и 10 ваучера на стойност 30 лева за пазаруване в EMAG.bg.

Какво трябва да направите, за да получите шанс да спечелите някоя от тези награди? Да се опитате да познаете кои ще бъдат тазгодишните любимци на Американската филмова академия. Можете да дадете своя глас на game.hicomm.bg. Подбрали сме 14 от общо 25-те категории от наградите „Оскар“, върху които имате възможност да упражните ясновидските си способности. Към всеки филм сме приложили и интересна информация, която можете да видите от бутон "Детайли". А през следващите дни ще ви помогнем за предположенията с поредица от анализи върху номинираните филми, но останалото зависи от вас.

Всеки гласувал автоматично участва в първата ни томбола за десетте ваучера за пазаруване в EMAG. Голямата награда – телевизорът Samsung 40K5502, ще отиде при някой, който има не само късмет, а и много добра преценка за мнението на Американската филмова академия. Затова втората ни томбола ще се разиграе само между тези от вас, които са познали най-малко три от финалните победители в 14-те категории от тази игра.

Затваряме „урните“ за гласуване на 26-ти февруари, един час преди старта на церемонията по връчване на наградите. След това идва ред на вашето награждаване.

Елате на game.hicomm.bg и дайте своите предположения!