Днес е време за едно интересно предложение - пробвайте напълно безплатно новата 4G мрежа на Виваком в продължение на цял месец.

От днес всеки може да го направи, стига само да вземе безплатна 4G карта от магазин на телекома. Тя осигурява 4000 MB на максимална скорост, които ще дадат възможност на потребителите в рамките на 30 дни да сърфират свободно, да свалят и качват информация, да гледат филми или предават на живо от своя смартфон или таблет. Тестовият период започва да тече от датата на активиране на картата и след изтичането му услугата се деактивира автоматично. Кампанията е валидна до 31 май включително и е по повод навършването на една година от стартирането на 4G мрежата на Виваком (общи условия).

За този период компанията постигна най-голямо покритие на 4G мрежата си сред останалите телекоми на пазара, като в момента то е 94% от населението в страната, стартирайки от 19 % през май миналата година.

Само през първото тримесечие на 2017 г. телекомът инвестира 41 милиона лева именно в технологичната инфраструктура на компанията, а освен това модернизира изцяло и 2G и 3G мрежите си.

Оцени:
Рейтинг: 2
Тагове:
Още от Tech

Adobe Photoshop 2018 е тук с поддръжка на Surface Dial

1 | Преди 19 ч.