Ако можем да се доверим на производителите на калъфи за смартфони, в случая на Ghostek, това, което виждаме на снимката по-горе, трябва да е бъдещият Samsung Galaxy S8. Това, разбира се, не е официално потвърдено, но и в минали години производителите на аксесоари (и по-специално калъфи) са успявали да разкрият дизайна на предстоящи смартфони. Много преди премиерата им.

Интересното тук е, че калъфът Atomic за Galaxy S8 е водоустойчив, т.е. това означава, че новият флагман на Samsung може да няма сертификат IP67/68. Това остава в сферата на спекулациите, тъй като водо- и прахоустойчивостта допаднаха на потребителите.

Виждаме, че екранът е двойно извит, на гърба липсва сензор за пръстови отпечатъци, липсва двойна камера, а отпред липсват каквито и да е други бутони, т.е. Samsung най-вероятно са вградили сензора за пръстови отпечатъци под екрана, а капацитивните бутони са заменени с екранни.

Дизайнът на смартфона изглежда доста изчистен и приятен, а този огромен екран отпред ще гали окото на всеки притежател на новия флагман на Samsung. Нямаме търпение да зърнем Galaxy S8 в пълния му блясък. Тази година корейският производител явно сериозно се е постарал, за да оборудва Galaxy S8 с огромен набор от нови функции. Действие, което беше задължително след това, което се случи с Note 7.

 

Прочетете и това: ZUK Z2 и ZUK 2 Pro получават Android 7.0 през следващата седмица 

Тагове: