Ако ви се струва, че продукциите по комиксите на Marvel не са достатъчно, то веднага ще ви предложим нещо ново, което да засити глада ви за филми със супергерои. Това е първият трейлър на предстоящия "Доктор Стрейндж", в чиято главна роля ще видим Бенедикт Къмбърбач.

Филмът на режисьора Скот Дериксън ще се придържа към оригиналната история от 1963 г. След като бива осакатен при инцидент, животът на талантливия неврохирург Стивън Стрейндж се променя напълно. Пълен с магия и извънземни същества, филмът ще отвори нова глава в историята на екранизациите по вселената на Marvel и ще зададе тона за предстоящия Avengers: Infinity War, който се очаква през 2018 г. Доктор Стрейндж е едно от най-могъщите същества в комиксите на Marvel и вероятно ще играе важна роля при предстоящия конфликт.

Това е следващият филм от третия етап на киновселената на Marvel. Целта на Етап 3 – в рамките на четири години и девет филма – е да представи на публиката нови герои и да продължи приключенията на любимците на феновете. Във филма участват Бенедикт Къмбърбач, Мадс Микелсен, Тилда Суинтън, Рейчъл Макадамс, Чуетел Еджиофор.

"Доктор Стрейндж" излиза по кината на 4 ноември.

Виж още: Нов трейлър на "Игра на тронове" ни подготвя за най-кървавия сезон