Razer става най-новата компания, решила да навлезе на пазара на умни очила. Нейният модел се нарича Anzu и предлага вградена аудиофункционалност, както и две опции за лещи и размери. Подобно на слънчевите очила с аудио на Bose, Razer Anzu има дизайн, който излъчва звука от слепоочията към вашите уши. Може да стриймвате музика към тях или да провеждате разговори с вградения микрофон.

За да управлявате музиката, на двете слепоочия има чувствителни на допир бутони, така че да ги ползвате, без значение коя е силната ви ръка. 

Razer Anzu идват в два дизайна: квадратен и правоъгълен, както и с опция за по-големи или по-тънки рамки. В пакета Razer включва и две стъкла. Вграденото в очилата е за употреба на закрито при работа с компютър и може да блокира до 35 процента от вредната светлина. Другото е поляризирано и блокира до 99 процента от ултравиолетовите лъчи.

Алтернативно, Razer предлага опция и за поставянето на стъкла по медицинско предписание. Другите функции на очилата включват водоустойчивост със сертификат IPX4, пет часа живот на батерията при две седмици режим на готовност и 60 милисекунди аудио латентност със специален геймърски режим. Razer Anzu струват 210 евро, а допълнителен чифт стъкла ще ви струват още 35 евро.

Снимка: Razer 

Виж още: Google Smart TV ще поддържа и режим "глупав телевизор" за тези, които не обичат модерните технологии