Samsung Display, дъщерно дружество на Samsung, представи своето следващо поколение AMOLED технология, която поддържа широка цветова гама (DCI-P3) и ултратънки рамки, които най-вероятно ще видим в предстоящия Galaxy S8.

В една от рекламите дори има телефон, който много прилича на това, което някой би помислил за Galaxy S8. А може би точно така ще изглежда Galaxy S8 отпред? Е, едва ли Samsung умишлено и толкова рано ще издаде дизайна на новия си флагман, но реално предната част на един смартфон от 2017 ще прилича много повече на това, което показа Samsung Display, отколкото на нещо дрго.

От Samsung Display демонстрират цветовите възможности на новите Amoled екрани, които са далеч по-тънки и енергоспестяващи от стандартните екрани.

Наскоро видяхме един от аксесоарите на Galaxy S8, който поне отчасти разкрива дизайна на новия телефон. Разбира се, до анонса му очакваме още изтичания, за да може традицията да се запази и да липсва ефектът на изненада при официалния анонс. Все пак, ако оставим шегите настрани, очакваме тази година Samsung да ни покаже нещо доста по-иновативно и красиво с Galaxy S8.

 

 

 

Прочетете и това: Samsung и LG ще пуснат сгъваеми телефони през втората половина на годината 

Тагове: