Вече знаем, че Samsung може да забави пускането на Galaxy S8 за края на април, но чакането може да си заслужава. Сега според документи, подадени от Samsung в Европейския съюз, Galaxy S8 може би ще дойде с така наречения Beast Mode. Докато характеристиките на този режим са все още неизвестни, вече се спекулира, че той ще се отнася за работа с VR съдържание.

Очаква се Galaxy S8 да бъде истински звяр, тъй като неговият хардуер ще включва процесор Qualcomm Snapdragon 835 (или еквивалентен модел Exynos) и вероятно 6 или дори 8 GB оперативна памет.

Въпреки това този Beast Mode може да се окаже и много рискован ход за компанията. Умишленото форсиране на процесора на смартфона неизбежно ще доведе до генериране на повече топлина, което пък може да доведе до високи температури. Но дори да не се получи “ефектът на Galaxy Note 7”, самото присъствие на прекомерна топлина ще притеснява потребителите. А последното нещо, от което се нуждае Samsung, е друг „горещ картоф“ в своето портфолио.

Със сигурност компанията си е взела поука от Galaxy Note 7, така че дори и този режим наистина да присъства, тя със сигурност ще го е подсигурила. Премиерата на Galaxy S8 наближава, така че ще следим всичко около модела с огромен интерес.

 

Прочетете и това: LG официално показа смартфоните от сериите K и Stulys 3

 

Тагове: