Superbook - системата, която превръща вашия смартфон в лаптоп, приключи повече от успешно със своята Kickstarter кампания, набирайки сумата от почти 3 милиона долара. Това е една от най-добре финансираните технологични кампании през платформата и демонстрира очевидния интерес към идеята зад Superbook.

По същество Superbook представлява "обвивка", превръщаща вашия смартфон във функционален лаптоп. Имайки предвид, че повечето съвременни умни телефони са достатъчно мощни сами по себе си, за мнозина лаптопът се оказва напълно излишен, особено когато получавате комфорта от физическа клавиатура, тракпад и над 8 часа живот на батерията за скромната цена от 99 долара в сравнение с поне 200 долара, които трябва да платите за доста евтин преносим компютър.

Над 16 000 души подкрепиха инициативата, събирайки 2 962 508 долара за един месец. С това Superbook се нарежда на 26-о място в списъка на най-добре финансираните проекти изобщо в Kickstarter, или с други думи, той е в първия процент на най-успешните проекти. Дори и да не сте подкрепили проекта, няма проблем, защото компанията се надява да започне съвсем скоро да приема предварителни поръчки, завършва Slash Gear.

Виж още: Apple всъщност ще представи iPhone 6SE, надминава iPhone 6S в бенчмарк тестовете

Тагове: