Ако все още използвате активно Skype за чат, видео връзка или гласови обаждания, днес може би сте забелязали, че VOIP услугата прави неуспешни опити да се свърже с интернет, т.е. показва, че вие не сте на линия дори интернет връзката ви да е наред.

"Някои от вас може да изпитват проблеми със Skype и може да не се появявате онлайн", заявиха от компанията в блог публикация. "Установихме проблем с настройките на статуса на Skype. Засегнатите потребители не могат да променят статуса си, контактите им се показват офлайн и не могат да осъществяват Skype обаждания. Работим по решението на този проблем и се надявам скоро да пуснем актуализация за вас. Моля, да ни извините за причиненото неудобство".

А ние в Hicomm ще актуализираме тази новина, когато Skype заработи нормално.

Актуализация: По всичко личи, че Skype вече се връща към нормална работа. При вас има ли все още проблеми?
Актуализация 2: Радостта ни е била прибързана и програмата отново показва същия проблем. Очакваме разрешаването му от Skype. 


Допълнена 22:30ч. 21.09.2015г:


Skype разпространиха съобщение, че са идентифицирали проблема, водещ до невъзможност за свързване на услугата с интернет:

"Идентифицирахме мрежовия проблем, който днес пречеше на потребителите да влизат и използват Skype. В процес сме на повторно свързване на нашите потребители и сме концентрирани върху възстановяването на пълния набор от услуги. Мрежовият проблем не е повлиял на Skype за бизнес потребителите."

А при вас все още има ли проблеми?

 

 

Прочетете още: Microsoft Translator получи интеграция с Cortana и може да превежда в реално време на български 

Тагове: