Всички мислехме, че Sony приключи с новите Xperia продукти за годината, след като вече анонсира своите флагмани и модели от среден клас. Оказва се обаче, че компанията има още един коз в ръкава си: нов Xperia продукт, който ще бъде анонсиран на 26 октомври.

За съжаление от публикуваната в Twitter покана за събитието не става ясно какво да очакваме. Въпреки че тийзър изображението наподобява пречупена през лещата на камерата светлина, то със сигурност поражда повече въпроси, отколкото дава отговори.

Sony вече анонсира Xperia 1 III и Xperia 5 III още през април, а скоро след това последва Xperia 10 III. Имайки предвид календара през последните няколко години, тези три устройства представляват огромната част от телефоните на Sony. Ако сега става въпрос за нова смартфон премиера, възможно е това да бъде модел от друга серия. Разбира се, нищо не насочва, че въпросният нов Xperia продукт изобщо ще бъде телефон.

Имайки предвид, че датата на събитието е съобразена със САЩ (на западното крайбрежие ще го гледат в 20 часа), не е изключено Sony да търси глобална аудитория извън родината си. Защо това да не бъде нещо изненадващо голямо като гъвкав модел от гиганта, въпреки че не сме чули никакви слухове в тази посока?

Снимка: Sony

Виж ощеSony обяви Bravia телевизори с логото Perfect For PS5

 

Тагове: