Първата генерация на Samsung Galaxy Watch излезе февруари тази година, но вече се появиха първите изображения на втора генерация смарт часовник. Според SamMobile дизайнът е много подобен на първата версия. Голям екран (очаква се да са два варианта – 40 и 44 мм), корпус от лъскава неръждаема стомана, нов дизайн на бутона за включване и изключване, както и на този за връщане назад.

Power бутонът е кръгъл с червен пръстен. Apple Watch използва подобен дизайн, за да разграничи своята LTE версия от стандартната. Back бутонът вече е с правоъгълна форма за по-лесно разпознаване. Задният панел също изглежда е различен около сензорa за пулс. Очаква се този път и Samsung да направят LTE вариант на часовник, който ще е със значително по-голяма батерия (340 mAh) от стандартния Wi-Fi вариант (237 mAh). В корпуса се вижда и дупка за микрофон, което предполага, че ще може да се провеждат разговори с новата версия на часовника.

Остава само въпросът, кога ще бъде обявен официално Samsung Galaxy Watch Active 2? Ако се окаже, че това е само нов LTE вариант на първата генерация, то тогава може да видим дори готов продукт на Samsung Note събитието на 7 август.

Вижте още: Най-накрая! Samsung с официална информация за Galaxy Note 10 (ВИДЕО)

 

Тагове: