Първият трейлър на предстоящия "Ловци на духове" се появи наскоро в YouTube и не бе необходимо много време, за да научим колективното мнение на феновете на поредицата. Филмът на Пол Фейг, който е нова версия на серията от 80-те години, се отличава с интересен прочит, при който в главните роли на ловците виждаме само дами, а звездите в лентата са Кристен Уиг и Мелиса Маккарти.

Проблемът е, че за краткото време, през което трейлърът пребиваваше в YouTube, той събра толкова много Dislike гласове, че вече държи съмнителния рекорд за най-нехаресван филмов трейлър в историята на известната видео платформа.

Към момента на излизането на този материал трейлърът има 579 014 негативни вота и едва 210 469 положителни. При общо около 29 милиона гледания това е съотношение 57:1 на негативните спрямо позитивни вотове. Като сравнение наистина слабият "Фантастичната четворка" от миналата година има "само" 20 175 нехаресвания, а "Абсурдната шестица" на Адам Сандлър, който се радва на впечатляващите 0 процента рейтинг в Rotten Tomatoes, все пак има само 5803 негативни вота.

С това трейлърът на "Ловци на духове" става първият подобен клип, който намира място в незавидната класация Топ 100 на най-нехаресваните видеа на сайта. Ако това може да бъде някакво утешение за Фейг, Уиг и компания, първото място се държи твърдо от песента Baby на Джъстин Бийбър, която има невъзможности 6 милиона нехаресвания.

Виж още: The Punisher официално получава собствен сериал по Netflix