Наскоро ви показахме първия тийзър на предстоящата анимация Batman: The Killing Joke („Батман: Убийствената шега“), а сега имаме и пълен трейлър.

Анимацията ще изследва отношенията на Батман с Жокера. „Батман: Убийствената шега“ e  влиятелен комикс за супергерои, написан от Алън Мур и нарисуван от Брайън Боланд, който е публикуван от DC Comics през 1988 г. Оттогава бива постоянно преиздаван в оригиналната си форма. Преиздаден е и като част от книгата „Вселената на DC: Историите на Алън Мур“ и се счита от много фенове като най-голямата, а може би и най-ужасяваща Жокер история, писана някога.

„Батман: Убийствената шега” ще покаже откъде произхожда манията на Жокера към Батман. Критиците порицаха комикса заради сцената, в която Жокера застрелва Барбара Гордън (Batgirl) в гръбначния стълб, след което тя остава парализирана. След това той я фотографира гола, за да измъчва баща й, комисар Гордън.

Феновете ще трябва да изчакат премиерата на „Батман: Убийствената шега” на ежегодното събитие Comic-Con в Сан Диего през юли.

Вижте и трейлъра:

 

 

Прочетете и това: Вижте първото видео на играта Call of Duty: Infinite Warfare, която идва на 4 ноември 

Тагове: