Използвате ли Tumblr? А знаете ли, че известната социална мрежа за споделяне на gif изображения вече има своя собствена линия дрехи, приличащи на произведения на изкуството? Линията не се ограничава само до облекла - има една раница, кимоно и др. За да се покаже новата продуктова линия на Tumblr, са избрани половин дузина потребители, които да я демонстрират.

s

Новата линия дрехи на Tumblr ще бъдат чест на 10-ото участие на Tumblr в New York Fashion Week. Валентин Уховски, определен от Tumblr като фешън евангелист, заявява следното: "Искаме да се почувствате като Tumblr публикация. Когато влезете в pop-up магазина [физически магазин в Ню Йорк], вие ще се почувствате сякаш сте вътре в Tumblr."

Ако не живеете в Ню Йорк или не възнамерявате да посетите този магазин, Tumblr предлага онлайн версия, която стартира днес и е наречена PAOM.

Tumblr подрежда облеклата в категории, по артист, както и с "тенденция". Има и опция за дизайн на облекла, включваща ризи и гащеризони. Други елементи включват чанти, възглавници, завеси и др. Цените започват от 30 щатски долара и достигат трицифрени суми.

Прочетете още: Canon EOS 120M е DSLR със 120 MP-ов сензор