Преди броени дни у нас беше представена най-новата серия смартфони Redmi Note 11. За да се отбележи началото на продажбите на българския пазар, две специални 3D инсталации бяха създадени за повода. Те са рисувани на ръка в продължение на 5 дни от три български художнички от GIART, които с работата си са популярни в Европа и САЩ. Ключовото при инсталациите е, че трябва да бъдат снимани от определена точка, за да се запечата 3D илюзията.

Двете инсталации, вдъхновени от слогана „Изправи се пред предизвикателството“, са разположени на етаж 2 от двете страни на Playground в Paradise Center в София до неделя (27 февруари). Всеки посетител, който се снима с една от тях, може да се включи в специална игра с награди. Необходимо е да се качи снимката в профила в Instagram, да се тагне @xiaomi.bulgaria и да се добави хаштаг #Redminote11BG.

Сред участниците ще бъдат изтеглени ръчно трима, които ще спечелят следните награди - Redmi Note 11 Star Blue (4GB RAM 128GB ROM), Redmi Smart Band Pro и Redmi Buds 3 Pro. Пълните правила на играта можете да откриете тук: https://bit.ly/3HmXrAG

При инсталациите посетителите ще имат възможността да тестват двата смартфона, които са ключови за нашия пазар – Redmi Note 11 Pro 5G и Redmi Note 11. Първият от тях е със стилен дизайн, който с цветовете си придава на смартфоните изцяло нов облик и усещане. Моделът има характеристики като камера, дисплей, батерия и процесор на ниво флагман, като едновременно с това е и на достъпна цена.

Redmi Note 11 вече е в продажба на българския пазар и се предлага в следните цветове – Graphite Gray, Twilight Blue и Star Blue. Той разполага с 90 Hz AMOLED дисплей, Snapdragon 680 процесор, 33 W Pro бързо зареждане и 5000 mAh батерия.

Всеки, който закупи смартфона Redmi Note 11, ще получи безплатен пробен период от 2 месеца за YouTube Premium за 0.00 лв. Партньорството на Xiaomi с YouTube предлага разширени безплатни пробни версии на YouTube Premium на избрани устройства. Предимствата на YouTube Premium включват абонамент, където потребителите могат да получат неограничен достъп без реклами до повече от 80 милиона официални песни плюс изпълнения на живо, кавъри и ремикси.

До 6 март потребителите, които закупят Redmi Note 11 (във версия 4+64 или 4+128 GB) от оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center или онлайн на mi-bulgaria.com, ще получат специален подарък от Xiaomi.

Снимки: Xiaomi

 

Тагове: