Миналата година Apple пусна приордърите за iPhone 12 и iPhone 12 Pro в средата на октомври, а тези на iPhone 12 mini и iPhone 12 Pro Мах в началото на ноември. За щастие на своите фенове обаче тази година гигантът от Купертино може да пусне в продажба всичките четири iPhone 13 модела едновременно и на по-ранна дата – поне ако се вярва на нов слух от Китай.

Той произлиза от приложение за е-търговия, което сочи, че за Китай всичките четири iPhone 13 модела ще са в продажба от 17 септември. Китай е вторият най-голям пазар за Apple, така че страната би трябвало да бъде в първата вълна на наличност на iPhone 13.

Новите слушалки Air Pods 3 пък трябва да дойдат на 30 септември.

Разбира се, тази информация не е потвърдена, но повечето анализатори действително вярват, че премиерата на iPhone 13 ще бъде през септември. Apple също изглежда оптимист, че ще спази срока, и дори прогнозира, че новите модели ще се продават по-добре от поколението 2020, поради което се надява да разполага с 20 процента повече бройки към премиерата.

Миналата година пандемията причини поредица от забавяния, но Apple изглежда ще може да се завърне към обичайния календар, който традиционно предвижда премиера през септември.  

Снимка: Apple

 

Виж още: Китай проведе лотария за 1.5 млн. долара, за да тества нова цифрова валута

 

 

Тагове: