Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Вторият магазин на Xiaomi в България отвори врати в Sofia Ring Mall, етаж 1, за да зарадва всички фенове на бранда с още по-широка селекция от иновативни продукти. Откриването на още един Xiaomi обект в България е от ключово значение за затвърждаването на позициите на бранда в страната и демонстрира желанието на компанията да е възможно най-близо до крайния потребител.

За да зарадват още повече своите фенове, от Xiaomi са подготвили игра с награди, която стартира веднага след откриването на новия обект. Всеки, посетил оторизирания магазин на Xiaomi в Sofia Ring Mall през февруари, ще може да участва в игра с 10 страхотни награди, сред които най-новият смартфон на бранда от серията Redmi Note - Redmi Note 13 Pro+ 5G, смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro, електрическа тротинетка скутер, прахосмукачка робот, пречиствател за въздух, еър фраер и други смарт устройства на бранда. Компанията кани всеки да отиде и разгледа магазина, да попълни талон за участие, да го пусне в урната на касата в магазина и да изпробва късмета си.

В допълнение към разрастването на физическите обекти Xiaomi предприема важни стъпки и в посока подобряване на онлайн присъствието си, за да осигури възможно най-доброто онлайн изживяване за своите потребители. Тази година официалният онлайн магазин на бранда предстои да бъде подобрен, за да обслужва българските потребители още по-бързо и качествено. Инициативата е в съответствие с мисията на Xiaomi да направи висококачествените технологии достъпни за всички.

След успешния старт на първия си магазин през 2021 г. решението на Xiaomi да открие втори обект в София подчертава отдадеността на бранда към подобряване на цялостното преживяване на клиентите. Новият магазин в Sofia Ring Mall има за цел да осигури на технологичните ентусиасти и феновете на Xiaomi удобен достъп до широка гама от смарт продукти и е част от по-широката стратегия на компанията за разширяване на обхвата си извън столицата.

 

Вижте още: Xiaomi представи Redmi Note 13 серията и няколко интересни периферни устройства