Сещате ли се за онези аксесоари, които носят частица от свещени реликви? Руснаците от Caviаr продължават с ексцентричните си вариации на телефони, като този път предлагат iPhone 12 Pro Jobs 4, в който е вградено миниатюрно парченце плат от станалото иконично черно поло, носено от Стив Джобс.

Моделът е по случай 10-годишнината от iPhone 4, който е последният модел, лично представен от създателят на Apple. Парченцето е интегрирано в логото, а под него е отпечатан автографа на Джобс, допълнен от слогана на компанията “Think different.” Създателите определят модела като “знак за качество и символ на своето време”.

Предлаганият от Caviаr iPhone 12 Pro Jobs 4 е в два варианта: бял и черен, като черният има разновидност с детайли от 18 каратово злато. Цените варират между 6 490 и 10 140 щатски долара. Като допълнение към телефона, на сайта на Caviаr можете да откриете и специално издание на предпочитаните от Стив Джобс маратонки - New Balance 991 - които, разбира се също имат в себе си парченце от реликвата и надпис със слогана на Apple.


Въпреки, че по предварителна заявка от телефона ще бъдат произведени само 10 бройки, а от кецовете - едва 30 - ние все още се чудим как руснаците са се сдобили с въпросната дреха, която е станала отправна точка на дизайна им.

Снимки: Caviar

Виж още: Искате ли iPhone 12 без камери? Но пък доста луксозен и защитен (ВИДЕО)

Тагове: