Декември принципно е най-чудесното време от годината - кристални снежинки, коледни звънчета, топлината около украсената елха, под която са скрити така желаните подаръци. Но всичко това има много по-различен прочит в нашето съвремие. Всеки от нас е обърнал графика с главата надолу, препускаме от задача на задача и най-вече - се редим на опашка в магазина.  
2020 е изнервила всички до краен предел и вместо да се насладят на прекрасните ѝ последни дни, две жени се сбиха... заради PlayStation 5.  


Боят се е състояло в магазин от американската верига Walmart в щата Северна Каролина. Двете клиентки са били на опашка на касата, чиято дължина явно е допринесла за ситуацията. Но истинската ябълка на раздора всъщност е била една от последните бройки PlayStation 5. Припомняме, че единственият сигурен начин да се сдобие някой с Next Gen конзолата на Sony всъщност беше предварителната поръчка преди премиерата ѝ в средата на ноември 2020. След тази дата намирането на PlayStation 5 е по-трудно от откриването на четирилистна детелина.  
Прави впечатление, че подобни физически саморазправи са явно всекидневие, защото никой от клиентите или персонала не се опитват да разтърват двете жени. Въпреки това от Walmart уверяват, че и двете са напуснали магазина им малко след случката. Освен с накърнено самочувствие някой се е прибрал и с празни ръце. А за останалите остава поредната рекапитулация докъде стигат човешките желания в един толкова материален свят.  

Снимки: Sony

Виж още: Мъж излъгал съпругата си, че PlayStation 5 е пречиствател за въздух 

Тагове: