WRC: Официалната игра (Android)

От Bigben Interactive


sWRC рали игрите за мобилни устройства са много и разнообразни, но днес ви запознаваме с оригинала, в който съдържанието е едно към едно с реалността.

Карайте 18-те официални автомобила от световния рали шампионат: Citroën DS3 WRC, Ford Fiesta RS WRC, Hyundai i20 WRC, Polo R WRC...

Играйте и като един от 17-те официални рали водачи или създайте свой собствен. Развийте чисто нов WRC отбор. И не на последно място спечелете 60-те специални световни етапа в Монте Карло, Аржентина, Финландия, Уелс и др.

 

Цена: 7 лв.

 

 


        

Изтегли играта от Google Play Store


 

Mafia Driver - Omerta (Android)

От Transylgamia


sВърнете се назад във времето и си припомнете Чикаго от началото на ХХ век, като застанете зад волана на някои от най-невероятните ретро автомобили в Mafia Driver.

Mafia Driver Omerta ще изпита шофьорските ви умения. Ще се насладите на невероятни ретро автомобили и зашеметяващ 3D град, в който ще може да се движите свободно.

Mafia Driver Omerta предлага три вида мисии, възложени ви от вашите мафиотски босове:

Вземане – в тези мисии ще трябва да возите сътрудници на вашия шеф до определени дестинации.

Пакети за доставка – тук ще трябва да карате камион и да доставяте пратки с алкохол през целия град, без да разливате капка от скъпоценната течност.

Избягвайте полицията - ченгетата са постоянно нащрек, затова ще трябва да избирате вашите маршрути внимателно, за да избегнете полицейски коли.

С напредването на играта мисиите ще стават все по-трудни, докато се издигнете в йерархията на мафията, а впоследствие ще се заемете с работата за хора като Ал Капоне.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store


 

Darkness Reborn (Android, iOS)

От GAMEVIL Inc.


sРазбийте тъмнината в един свят, погълнат от хаоса. Станете воин и се изправете пред гнева на прокълнатия рицар. Пътувайте в мрака и се обединявайте с приятели, за да победите мощни босове. В Darkness Reborn ще може да се изправяте и срещу играчи на живо – в битки 3 срещу 3. Имате много възможности за персонализация на героя си. Успех!

 

 

 

Цена: Безплатно

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Yes Chef! (Android, iOS)

От  Halfbrick Studios


sСъздателите на Fruit Ninja са горди да споделят най-новите си приключения в кулинарното изкуство с новата си пъзел игра Yes Chef, която ви позволява да играете с храна.

Yes Chef проследява историята на един млад чирак на име Чери и мечтата му да стане най-великият готвач в света. С ваша помощ Чери трябва да пътува по света в търсене на апетитни рецепти за собствения си ресторант.

Направете съвпадение с три или повече съставки във всички 100 нива, за да намерите перфектната подправка за всяко ястие. Сервирайте на клиентите и се конкурирайте с приятелите си, за да се превърнете в истински готвач легенда. Отключете страхотни функции и специални способности.

 

Цена: Безплатно

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Snowboard Party (Android, iOS, Windows Phone)

От Ratrod Studio Inc.


sSnowboard Party носи тръпката от карането на сноуборд на вашето Windows Phone устройство. Пригответе се да се спускате по склоновете с бърза скорост и да изпълнявате най-лудите трикове в 15 напълно уникални места. Адреналинът е на макс.

Научавайте нови движения и подобрявайте сноуборд уменията си, за да постигнете по-високи резултати. Играйте и с приятелите чрез новия онлайн мултиплейър режим или предизвикайте състезатели от цял свят с помощта на онлайн класацията.

Очакват ви над 75 нива, 15 постижения и възможност за надграждане на екипировката на вашия сноубордист. Персонализирайте и вашето облекло.

 

Цена: 2,75 лв.

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store 


 

2 Cars (Android, iOS, Windows Phone)

От Ketchapp


sВ 2 Cars трябва да контролирате не една, а две коли – червена и синя. Трябва да съберете всички кръгове и да избягвате квадратите на пътя.

2 Cars е игра, която ще тества вашите рефлекси и концентрация. Докоснете екрана, за да промените посоката на колите. Забавлявайте се часове наред с тази проста, но много оригинална игра!

*Неофициална за Windows Phone.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store