Brothers in Arms® 3 (Android, iOS, Windows Phone)

От Gameloft


sЛюбимият на милиони WW2 франчайз Brothers in Arms® 3 се възвръща с ново напомпано действие, зрелищни ефекти, както и много нови експериментални оръжия. Станете сержант Райт и изживейте драматичното му приключение в Brothers in Arms® 3, което променя живота му в резултат на нашествието в Нормандия.

Подкрепете вашите братя по оръжие на фронтовата линия и използвайте своите специални умения в разгара на битката. Подобрявайте оръжията си, уменията на войниците и се борете срещу армията на врага. Успех!

 

Цена: Безплатна    

 

 

       

Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store


 

Call of Duty®: Heroes (Android, iOS)

От Activision Publishing, Inc.


sПоемете командването на армия от легендарни герои, елитни войници и опустошителни машини в Call of Duty: Heroes. В тази стратегическа 3D игра ще изграждате бази, ще обучавате и управлявате елитни единици и ще участвате в епични битки. Очаква ви и стрелба от хеликоптер в режим на първо лице.

Създайте своята непристъпна база, а след това тръгнете в настъпление срещу враговете си. Можете да създавате и мощни съюзи с приятелите си онлайн.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store , iTunes


 

Icon Pop Song 2 (Android, iOS)

От Alegrium


sОбичате музиката, нали? Е, страхотната Icon Pop Song игра се сдоби с втора част, за да ви позволи да се наслаждавате на хубава музика и любопитни факти. Очаква ви огромен списък с нови и класически мелодии. Насладете се на зашеметяваща акустична версия на любимата си песен. Опитайте да отгатнете заглавието или изпълнителите на мелодиите, които ще чувате.

Тествайте вашата музикална култура, сега. Icon Pop Song 2 е идеалното забавление за коледните празници!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, iTunes


 

Har*mo*ny 2 (iOS)

От BorderLeap, LLC


sHar*mo*ny 2 е едно потапяне в пъзел игра с красиви цветови палитри и красива музика, смесени в перфектна хармония.

Отпуснете съзнанието си в повече от два пълни часа с хипнотизиращата атмосферна музика от Hammock - включително редки и неиздавани парчета! Музикалните плейлисти са подредени в хармония с настроението и стила на всеки набор от цветни пъзели.

 

Цена: 1,60 лв.

 

 Изтегли играта от iTunes


 

NFL Showdown: Football Manager (Android, iOS, Windows Phone)

От Zynga, Inc.


sАко сте фенове на американския футбол, то новата игра NFL Showdown Football Manager ще ви даде възможност да играете с приятелите си всеки ден.

Направете си собствен NFL футболен отбор мечта и се конкурирайте ежедневно с милиони хора по света. Избирайте от реални играчи на NFL и получавайте игрални статистики в реално време.

Може да развиете своя печеливша стратегия: изберете стартовия състав, подписвайте договори със свободни агенти, изградете своя тактика за деня и много други. Автентичното NFL първенство е в ръцете ви 365 дни в годината, дори и извън сезона. Очакват ви много трофеи и награди.

 

Цена: Безплатна

 

 Изтегли играта от Google Play Store, iTunes, Windows Phone Store


 

Candy Vs Monster (Windows Phone)

От AnyGame


sРазбийте Candy чудовищата! Присъединете се към милионите фенове на Windows Phone играта Candy VS Monster напълно безплатно! Играйте с плодове и бонбони в този вкусен пъзел. Съберете три или повече елемента от един вид и печелете точки. На разположение имате и специални опции за печелене на повече точки. Candy Vs Monster е приятна игра за всеки фен на вкусните пъзели.

 

 

 

Цена: Безплатно

 

 Изтегли играта от Windows Phone Store