2020 беше трудна за мнозина, а повечето очакват тя да свърши по-бързо и всичко да бъде забравено, заличено, дори изгорено.

Разбира се, това не е толкова лесно за постигане. Живеем в свят, в който все по-малка част от спомените ни са под формата на хартия, съответно черната романтика да гледаме как горят написаните думи или снимката на бивше гадже е отживелица.

Но ако наистина ви е дошло в повече - от Hey Science имат интересно предложение (вижте любопитното видео на линка). Това, което трябва да направите, е да изпратите на техния email текст или прикачен файл това, което бихте изгорили. След кратък период от време ще получите съобщение, разясняващо кога точно вашето съобщение ще бъде унищожено. След това просто гледайте live или на запис в страницата им как то гори.  
Предупреждаваме, че цялата процедура е видима за всички, съответно трябва да се спазват изискванията според PG-13 или иначе казано - никакви голи снимки, обиди, псувни, дискриминации и т.н. Не искат от вас да бъдете добри, но поне възпитани. На всички ни е дошло до гуша. А след като го направите - може би ще дишате по-леко. Или поне ще знаете, че Hey Science подкрепя проекта Cool Effect като компенсация за цялото количество CO2, образувано при изгарянето на получените съобщения.  

Снимки: Hey Science

Виж още: Съчетайте любимия сериал с подходящото за него питие (ВИДЕО)