По всяка вероятност ви хващаме в момент, в който мозъкът ви сортира всички промоции, на които сте попаднали днес. Може би дори във вас се заражда неприятното чувство, че утре ще се събудите и ще се сетите, че нещо ви е трябвало, но сте изтървали деня на голямото му намаление и сега то е на непримиримо висока цена. А може би сте родител, който стои в края на задънената улица и се чуди какво точно ще прави отрочето в следващите три седмици, в които училищата ще бъдат затворени.

Както знаете, ние винаги мислим за вас, ето защо ще споделим съвсем приятелски какво екипът на HiComm си хареса от намаленията за Черен петък, като се надяваме да ви вдъхновим. А и позволяваме да “вземете назаем” идеите ни.

 

Черен петък с Ozone.bg и PlayStation

 

 

Миналата седмица се изкушихме от промоцията на Ozone и напазарувахме няколко интересни книжни заглавия от сайта, като сред тях беше и автобиографията на Тим Кук (вероятно не ви изненадваме с това). Но този петък около нас сякаш ехтят фанфари, защото само няколко дни след премиерата на Playstation 5 за България от Ozone.bg са решили да ни предложат наистина впечатляващи намаления на някои от най-продаваните заглавия за Playstation 4, които са съвместими с Next gen изданието на конзолата. За повечето от тях сте чели в статиите на Hicomm.bg, съответно просто предоставяме кратък списъка с фаворитите ни:

Death Stranding е намалена със 71% и цената й от 139.00 лв. е 39.99 лв.

God of War - 50% надолу, което достига до страхотната оферта от едва 19.99 лв.

The Last Of Us Part II - намалението от 42% се отразява и промоционалната й цена днес  - 79.99 лв.

Не можем да пренебрегнем и жестоката ниска цена на годишния абонамент Playstation plus, който можете да закупите за 89.99 лв. А какви са бонусите в него - можете да разберете в последния епизод на подкаста ни. В него Хели споделя страхотните емоции, което е преживяла в света на виртуалната реалност, което ни напомня да ви препоръчаме и последните бройки от Playstation VR Mega Pack, като цената за един комплект е 459 лв.

 

 

Черно на бяло промоцията на Plesio.bg

 

 

На сайта на Plesio също можете да откриете изключително много намалени заглавия за PS4, но мечтите ни прехвръкнаха около някои други неща. Така например можете да откриете няколко модела електрически скутери, чиито цени започват от едва 299 лв.

Ако вие или децата ви сте фенове на PC гейминга, цените на феноменалните Razor мишки също са много по-ниски и са в диапазона от 59.99 лв - 199.99 лв.

Говорейки за компютри, не подминавайте и страхотния модел на Asus TUF Gaming A15 FA506IV-AL038, чиято цена е намалена от 2999.00 лв. на 2699.00лв.

 

 

Fahion Days

 

 

Добре, знаем, че не го очаквахте от нас, обаче, въпреки че животът ни е само технологии и по-голямата част от нас са в home office, това не означава, че не се интересуваме от мода, още повече, че голяма част от модните брандове правят колаборации заедно с технологичните лидери.

Ето защо надникнахме и в любимите ни Fashion Days, въпреки че голямата им промоция беше миналия петък. Днес те имат страхотното End of fall намаление, което е своебразен черен петък за потребителите. Ето няколко наистина готини предложения.

Едно от тях е кожената чанта за лаптоп на Pierre Cardin, с която можем да се сдобием само срещу 139.99 лв.

Понякога ни се иска да си вземем няколко дни почивка от всички технологични джажди, ето защо все още имаме сантимент към класическите аналогови часовници.

А моделите на Frederic Graff и August Steiner, които обикновено започват от 400.00 лв., всъщност можете да намерите на цени между 69.99 лв. и 140.00 лв. Май е време за точно време, нали?

 

 

Мебели и кухненски роботи във Vivre.bg

 

 

Вече споменахме, че PS5 е с доста впечатляващи размери, което налага закупуването на нова конзолна маса като например този впечатляващ модел. Освен това имахме нужда от няколко помощници за традиционната коледна трапеза и когато видяхме намалението на продуктите на Berlinger Haus, не успяхме да се стърпим. Особено когато ръчният им блендер носи името Black Rose, а кухненският им робот в бургундско е на 3 пъти по-ниска цена!

 

Това са продуктите, които ни привлякоха вниманието през Черният петък на 2020. Пожелаваме ви приятно пазаруване!

Снимка: shutterstock

Виж още: Съчетайте любимия сериал с подходящото за него питие (ВИДЕО)