Samsung представи днес новите модели смартфони за 2021 Galaxy A12 и Galaxy A02s, превръщайки модерните иновации в още по-достъпни за потребителите. И двата смартфона са с дълготрайна батерия, няколко камери и голям дисплей.

„Galaxy A12 и A02s са израз на желанието ни да разработваме продукти и изживявания на всички ценови нива, без да правим компромиси“, коментира Мария Синигерова, Маркетинг мениджър, Samsung България. „Те разширяват многообразието, което изключителната А серия вече предлага – иновации, до които всеки трябва да се докосне, на отлична цена.“

Повече мощност, за да продължаваш напред

С Galaxy A02s и A12 визуалното съдържание е удоволствие – 6.5-инчовият HD+ Инфинити-V дисплей осигурява кристална чистота на образа и чувство за реалистичност. Дълготрайната батерия от 5000 mAh ти позволява да гледаш любимите си предавания, без да пропускаш нито един момент. Двата модела се предлагат с 15-ватово бързо зареждане, за да може да отделяш повече време за гледане и по-малко време за зареждане.

Улови пълноценно всеки момент

Galaxy A02s и A12 са оборудвани с мощни камери, които правят улавянето на перфектния кадър по-лесно от всякога. Основната камера на Galaxy A12 е 48 MP, а на А02s – 13 MP, като и двете ти гарантират невероятно качество при запечатването на важните моменти в живота. Galaxy A12 може да се похвали и с 5-мегапикселова ултраширока камера за невероятни пейзажни изображения. И двата модела се предлагат с 2-мегапикселова камера за дълбочина, която ти позволява да се съсредоточиш върху най-важното, както и 2-мегапикселова макро камера, за да покажеш красотата на снимките в близък план.

Впечатляващ дизайн

Galaxy A12 и A02s се отличават с елегантен дизайн на корпуса, който е удобен за държане в ръка и има впечатляващо матово покритие отзад. Както Galaxy A12, така и A02s се предлагат в бяло и черно, а Galaxy A12 – и в синьо. Galaxy A12 поддържа платформата за сигурност и защита Knox и разполага със страничен сензор за пръстови отпечатъци.

Galaxy A12 в син, бял и черен цвят и Galaxy A02s в черен и бял цвят идват в България още в началото на 2021 г.

Снимки: Samsung

Виж още: Genesis Lith 400 RGB – не всички качествени геймърски клавиатури са механични (РЕВЮ)