Няма съмнение, че Warner възлагаше големи надежди на едновременния дебют на Wonder Woman 1984 по кината и НВО Мах, и сега изглежда, че това доверие е оправдано. На базата на успешния дебют на Wonder Woman 1984 по кината и онлайн холивудският гигант незабавно обяви, че ще финансира снимките на Wonder Woman 3.

Ограниченият бокс офис дебют на филма е донесъл 16.7 милиона долара в САЩ, а аудиторията по НВО Мах е била доста голяма. Компанията не дава конкретни цифри, но е категорична, че Wonder Woman 1984 вече е голям хит за младата стрийминг услуга. Почти половината от всички абонати на НВО Мах – това са хората, плащащи 15 долара на месец – са гледали Wonder Woman 1984 в деня на неговия дебют. Освен тях милиони други са го гледали през своите телефонни или кабелни планове. Накрая броят зрителски часове на Коледа е бил три пъти по-голям от средното за ноември.   

Wonder Woman 1984 ще бъде наличен в НВО Мах само един месец, а в момента може да се вземе под наем на висока цена в държави, където стрийминг платформата не работи.

Фактът, че онлайн зрителите на Wonder Woman 1984 са толкова много и достатъчни за следваща част от поредицата, не е изненадващ. Повечето кина в САЩ са затворени заради пандемията, а и по празниците много хора са у си дома.

Подобно представяне определено помага на Warner да оправдае своето решение да стриймва всичките си филми за 2021 г. по НВО Мах и може да задържи абонатите поне докато завръщането в кината стане безопасно.

Снимка: Warner

Виж още: Дисплеят на Honor V40 е най-бързо реагиращият изобщо

 

Тагове: