НВО обяви старта на инициативата Желязната годишнина: едномесечно празненство, което да отбележи десетата годишнина на станалия култов сериал Game of Thrones. Като част от празненствата ще видим интерактивната Game of Thrones в НВО Мах, както и Game of Thrones Marathrone на целия първи сезон. Освен това на пазара ще видим уникално яйце на Фаберже и поредици бири, посветени на сериала, както и различни фигурки.

Конкретно на Game of Thrones страницата ви очакват любопитни факти и над 150 клипа с интервюта с актьорите, трейлъри, документални кадри и др.     

Маратонът на първия сезон на Game of Thrones стартира на 10 април по НВО 2. Game of Thrones може и да свърши през 2020 г., но марката ще живее още дълго време. По-късно тази година започват снимките на прикуела House of the Dragon, който ни отвежда няколкостотин години преди събитията от Game of Thrones и разказва историята на рода Таргариен. Сериалът ще има първи сезон от 10 епизода, който трябва да дебютира през 2022 г.

Той е само един от няколкото тв проекта във вселената на Game of Thrones, по които се работи в момента. Освен него по НВО трябва да видим Tales of Dunk and Egg, а по НВО МАх – анимационен Game of Thrones сериал.

Снимка: HBO

Виж още: Вентилаторът на PS5 ще работи различно според нуждите на всяка игра

 

Тагове: