Ако този уикенд сте имали време, вероятно сте успели да се насладите на така дългоочаквания Zack Snyder`s Justice League благодарение на стрийминг платформата HBO. Както повечето критици, така и феновете (най-накрая) са изключително доволни от постигнатия резултат, но наред с теориите ще има ли продължение и какво ще се случи в него, се появи един много интересен въпрос: как ли би изглеждал филмът, ако беше черно-бял?

В някои сцени ефектите, съчетани с технологиите и блендата на снимане, почти ни дават този отговор, но се оказва, че дори тази реакция е била предвидена и скоро ще можем да видим и Justice League: Justice Is Gray. Самият Снайдър разкри, че е готов със сивата версия (която повечето от нас ще наричат черно-бяла) и за първи път тя ще бъде представена този уикенд в Twitch канала MANvsGAME, а стриймърът Anthony Kongphan и актьорът Joe Manganiello ще зарадват всички включили се с коментари и интересни факти около филма. В интервю Снайдър се шегува със заглавието, като намеква, че справедливостта всъщност е сива и в нея ситуациите не са само противопоставяне на добро и зло. Justice League: Justice Is Gray също скоро ще намери своето място в HBO Max, а дотогава имаме време да размишляваме върху всички послания от  Zack Snyder`s Justice League.

Снимки: HBO

Виж още: Четиричасовият филм „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е достъпен за феновете ексклузивно в HBO GO

Тагове: