EyeEm - Best Photography Community (iOS)

От EYE'EM

 

EyeEm - Best Photography Community е водещо приложение, с което можете да изкарвате пари от вашите снимки. Продавайте най-добрите си снимки и се присъединете към 18-те милиона фотографи от цял ​​свят, които използват EyeEm - Best Photography Community.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)         

 

 

Doo - Get Things Done (iOS)

От  Ciarlo Software

 

Doo ще ви помогне да се съсредоточите, за да правите повече неща. Добавете напомняния и бъдете по-продуктивни. Никога не се страхувайте от обикновен списък със задачи.

 

Цена: 3.99 евро

 

 

Plaza - Buy and Sell Locally (Android, iOS)

От Chatous

 

Plaza е вашият нов локален пазар! Намерете хиляди предмети около вас. Plaza ще ви осигури безопасен начин на пазаруване. Сега можете лесно и удобно да купувате и продавате стоки.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 

Google Family Link (Android)

От Google

 

Google Family Link ще ви помогне да бъдете информирани къде се намира вашето дете (под 13). Family Link работи на устройства с Android Nougat.

Родителите ще могат да следят кои приложения и колко време се използват от децата им. Ще могат също да задават време за „екранна активност“ на таблета или смартфона на детето си, както и да одобряват покупки от Google Play Store. Самото приложение ще може да се активира от разстояние, а и това е много по-лесен начин да знаете какво прави детето ви с Android устройството, отколкото да купувате специално пригоден за това модел.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Core: Watch Mobile Game Videos (Android, iOS)

От Core Mobile, Inc.

 

Core е мобилна развлекателна мрежа за геймъри. Екипът зад Core е съставен от игрални експерти, които ще ви държат информирани с нещата, които се случват по света. Откривайте нови игри за вашето мобилно устройство и следвайте всички ваши любими стриймъри.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 

Guitar Tuner Free- Fender Tune (Android, iOS)

От Fender Digital

 

Fender Tune е супер точно, лесно за използване приложение за заучаване на свирене на китара от Fender, с участието на 22 различни настройки за акустична, бас и електрическа китара. Наличен е и DSP алгоритъм във Fender Tune за по-гладка и по-бърза настройка.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Тагове: