TouchRetouch (Android, iOS)
От Adva-Soft

TouchRetouch е приложение, което ви предлага всички инструменти, необходими за ефективно премахване на нежеланото съдържание от вашите снимки.

Какво може да се направи с TouchRetouch?


  • Премахване на телефонни кабели и стълбове
  • Премахване на повърхностни драскотини - прави и извити
  • Премахване на хора, случайно влезли в кадър
  • Премахване на кожни дефекти
  • Премахване на неща като стоп-светлини, улични знаци, кофи за боклук
  • Премахване на всичко, което може да развали вашия кадър


Цена: 3.99 лв.


Tide: Stay focused,be peaceful(Android, iOS)
От Moreless, Ltd.

Tide е сред най-добрите приложения за подобряване на концентрацията ви. Tide ви дава възможност да вършите работата си под съпровода на успокояващи звуци. Съчетавайки най-популярния метод за управление на времето Pomodoro, техниката на Tide с природни звуци ще ви направи по-продуктивни и щастливи.


Цена: Безплатно

 


Days Counter (Android)
От CloudDroid

Trendy е приложение за проследяване на най-важните събития в живота ви. Вижте колко време остава до дадено събитие, без нуждата да пресмятате нищо. Просто отворете приложението и вижте колко време остава до годишнината ви, до рожден ден на ваш близък и т.н.

Персонализирайте всяко събитие със собствен фон. Можете да създадете адаптивна приставка за вашия екран, за да проследявате най-важните събития всеки ден.


Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)


Moodelizer - Add Music To Video (iOS)
От Moodelizer AB

Създайте персонализирани саундтракове към видеоклиповете си с едно просто движение в Moodelizer. Видеоклиповете ви ще преминат на ново ниво! Добавяйте към тях музика и звукови ефекти в реално време. Сега всеки може да бъде режисьор на собственото си видео.


Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Soundcircles (iOS)
От AlZack Ltd

Soundcircles поставя вашия глас в сърцето на снимки ви. Запишете се (или изберете от меню с аудио клипове) и вградете аудиото в снимка. След това имате възможност да споделите озвучената картинка в профила си в Soundcircles или в някоя от социалните мрежи.


Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

 


Musemage - Professional Video Camera and Editor (iOS)
От Paraken Technology Co., Ltd.

Musemage е професионално приложение за заснемане и обработка на видео. То ви позволява да използвате различни филтри и ефекти, обработващи видеото в реално време по време на снимане, без да чакате. Поддържа се Full HD резолюция и снимки с пълна разделителна способност!


Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Тагове: