Encode: Learn to Code (Android, iOS)

От Upskew

 

Научете се да пишете код с приложението Encode. То ще ви предостави интерактивни предизвикателства и уроци, които са идеални за всеки, който иска да навлезе в света на програмирането.

Пишете код лесно и си правете различни експерименти на вашия iPhone или iPad. Овладейте принципите на кодиранe, получавайте лесносмилаеми уроци по JavaScript или се научете да правите стилни уеб страници с помощта на HTML и CSS. Не е необходимо да сте имали опит като програмист.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)      

   

ELSA Speak - Accent Reduction (Android, iOS)

От Elsa Corp

 


Научете английски бързо и удобно с приложението ELSA Speak. Можете да практикувате вашите англоезични умения всеки ден, по всяко време и навсякъде.

ELSA разполага с най-съвременната технология за разпознаване на глас. С него ще придобиете перфектно английско произношение.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Zenly Locator - Realtime GPS (Android, iOS)

От Zenly

 

Zenly ще ви улесни в откриването на вашите приятели и семейство. Това е забавен начин за проследяване на хора.

Zenly може да ви бъде полезно, когато сте на екскурзия и сте загубили вашата група, когато сте на събитие и трябва да намерите някой в тълпата и т.н.

Всеки ден милиони хора използват Zenly, за да останат свързани със своите приятели. Опитайте.

 

Цена: Безплатно

 

Lake Colouring Books: Art therapy to reduce stress (iOS)

От Lake Coloring

 

Lake Colouring Books е приложение за оцветяване, което ще свали стреса ви. Оцветете вашата любима рисунка и я споделете с приятели.

Има изобилие от безплатно съдържание, с което да започнете вашата арт терапия. Книжките за оцветяване идват с 12 красиви рисунки, които можете да оцветявате отново и отново. Можете дори да персонализирате цветната палитра, за да изглеждат рисунките ви наистина уникално.

Lake Colouring Books е предназначена не само за деца, но и за възрастни.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Neverthink: 24/7 stream of the best videos online (iOS)

От Neverthink

 

Neverthink е видео приложение, което ще ви помогне да намерите нещо интересно, за да запълните свободните си минути. Мислете за това като за персонална телевизия, която събира видеоклипове от целия интернет. Имате достъп до новини, готварски предавания, игрални клипове, музика, ексклузивно съдържание и още.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

DUGOUT (iOS)

От Dugout Limited

 

Dugout е приложение за футболните фенове по целия свят. Гледайте клипове на водещите световни клубове и играчи. Футболът е страст, умения, начин на живот, индивидуалност. Гледайте видеа с елитни отбори и световни звезди, които няма да намерите никъде другаде. 90 минути никога не са достатъчни. Време е за още футболни страсти!

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)