След години на спекулация дали Boba Fett ще получи свой спиноф на малкия екран, финалът на втория сезон на The Mandalorian потвърди, че ни очаква нов сериал с Boba Fett. Той се нарича The Book of Boba Fett и ще излезе по Disney+ през декември 2021 г.

Малко по-късно изпълнителният продуцент Джон Фаврю потвърди в ефира на Good morning, America, че The Book of Boba Fett ще бъде нова оригинална продукция, защото междувременно се появиха спекулации, че това просто е подзаглавието на третия сезон на The Mandalorian. Новото шоу ще бъде оригинален сериал в света на The Mandalorian и със същите продуценти и режисьори в лицето на Джон Фаврю, Робърт Родригес и Дейв Филони. Именно Родригес бе режисьор на два епизода от досегашния сериал, които акцентираха върху Boba Fett.

Снимките на третия сезон на The Mandalorian ще започнат веднага след завършването на The Book of Boba Fett.

Въпреки че този сезон на The Mandalorian свърши, е ясно, че феновете на Star Wars ще имат много поводи да очакват 2021 г. Сред обявените проекти са още два спинофа на The Mandalorian, сериал за Lando Calrissian и аниме сериал по Star Wars.

Снимка: Disney

Виж още: Marvel атакува българската версия на HBO Go с 19 продукции

 

Тагове: