Where's My Water? Feat. XYY (Android, iOS, WP)

 

sПредставяме ви най-новата част на супер популярната игра на Disney, Where's My Water? Feat. XYY. В новата част главен герой е XYY, един от най-популярните китайски анимационни персонажи. Той попада в едно средновековно приключение в Китай! Помогнете на XYY да спаси приятелите си, хванати в капан в подземен град. В Where's My Water? Feat. XYY ще срещнете чисто нови елементи като огън и нефт, за да се защити от тромавия и голям лош вълк!

Вложете пъзел уменията си от предишните части и се наслаждавайте на забавната физична игра “Where's My Water?” Feat. XYY!

Основни характеристики:

• 80+ нива

• Нови механики в подземния град!

• Открийте древни колекции и отключете бонус пъзели!

 Историята на XYY & Големия лош вълк:

XYY е щастлива и умна овчица, живееща на най-зеления хълм, заедно със своите приятели и семейството си. От другата страна на хълма живее тромавия и винаги гладен Голям лош вълк, който отчаяно иска да улови всички овчици и да си сготви вкусна вечеря. Помогнете на XYY да надхитри вълка и да спаси приятелите си!

Цена: 1,50лв.

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

Scrap Squad (Android, iOS)

 

sПуснете злия си план в действие, за да завладеете света с вашите роботи от метални отпадъци. Имате ли каквото е необходимо, за да бъдете най-злият гений?!

• Избягвайте мръсотия, масло и лед, пресявайки ги от движещата се поточна линия с отпадъци.

• Подобрете вашите роботи, за да можете да завладеете света и да наложите своето господство!

• Изграждайте забавни и вълнуващи приспособления, които ще ви помогнат да избегнете огнената яма и съответно гибел!

• Събирайте сейфове и ги удряйте с огромния чук, за да намирате чудесни награди!

• Упражнявайте контрол със специалната си ръкавица в името на науката!

• Събирайте редки елементи, за да запълните запасите от скрап!

Вашата зла бърлога ви очаква. Изтеглете Scrap Squad сега!

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Leo's Fortune

 

sLeo’s Fortune е платформена приключенска игра, в която ще преследвате хитър и тайнствен крадец, който е откраднал златото ви. Красивите ръчно нарисувани нива ви пренасят в историята на Лео и неговото епично приключение.

"Току-що се завърнах у дома, за да открия, че всичкото ми злато е било откраднато! Някакъв подъл крадецът е разпилял моето злато през гората. Въпреки че това най-вероятно е капан, аз нямам друг избор, освен да проследя пътя на златото. Каквато и да предстои, аз трябва да възстановя моята съдба." – Леополд.

Следвайте пътя на златото и разкрийте истината зад откраднато богатство на Лео.

Цена: $ 4,99

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

Third Eye Crime: Act 1 (iOS)

 

sThird Eye Crime е стелт пъзел игра с участието на Ротко, гладко говорещ престъпник, който може да предскаже по телепатичен път, кога враговете му ще се придвижат, за да се опитат да осуетят неговите обири. Вие трябва да разчитате на уменията си и вашето "трето око ", за да осъществите ловко бягство.

Third Eye Crime има красива графика и страхотен, потапящ ви в историята соул джаз саундтрак в ноар стилистика. Играта идва, за да създаде стилистично потапяне в геймплейя и тя не е нищо подобно, което някога сте играли на iOS устройство.

Целта е проста: да се избегне да бъдете уловени от врага, давайки им погрешни указания, за да ги пратите за зелен хайвер. 120-те нива и визуално интуитивния геймплей, ще са удоволствие за всеки играещ. Third Eye Crime е оптимизирана за iOS 7 и използва Game Center.

Цена: $ 3,79

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

Eras of Alchemy (Android, iOS, WP)

 

sПомогнете! Земята е била унищожена от астероид. „Моето име е H.E.R.A. Ще ми помогнеш ли да възкреся всички същества на Земята?“

Един ден се събуждате, за да намерите Земята унищожена. Остава й малко живот! Оцеляването на планетата зависи от вас. Използвайки обединените сили на науката и алхимията. HERA може да ви помогне да населите Земята отново? Открийте правилните комбинации за създаване на същества от различни епохи.

 

Цена: 3лв.

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store 


 

King's Bounty: Legions (Android, iOS, WP)

 

sKing’s Bounty: Legions е добре замислена стратегическа 3D онлайн игра с походови битки и действие развиващо се в огромна и разнообразна игрална вселена. Един свят, изпълнен с магии, чудни същества и зли чудовища. Станете рицар , изковете бронята си в ковачницата си и съберете непобедима армия!

Поведете битка срещу приятели и споделете вашите постижения! Присъединете се към клан или създайте свой собствен . Подсилете вашите гарнизонни и нападнете другите. Подобрете вашите войски и научете нови маги в стотици уникални мисии. Готови ли сте да влезете в битка? Успех.

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store 

Още от Social