CSI: Hidden Crimes (Android, iOS)

 

sАко сте фенове на страхотния сериал „От местопрестъплението: Лас Вегас“ (CSI: Las Vegas), тази игра ще ви стане любима. Действието в криминалната поредица се развива в Лас Вегас - града, който никога не спи и в който се случва всичко, БУКВАЛНО.

Разкрийте заплетените случаи чрез оставените улики. Анализирайте доказателствата и свържете парченцата от пъзела. И за ваше щастие в CSI: Hidden Crimes участват същите познати лица от оригиналния сериал.

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store


 

Paperama (Android)

 

sВлезте в красивия свят на Paperama и направете собственоръчно страхотни фигурки от хартия. Чрез прости и лесни действия по екрана ще сгъвате листове хартия, за да създадете фигури оригами. Трябва да работите възможно най-точно, за да напаснете формата и да вземете най-много точки от всяко ниво.

Важно е да не използвате прекалено много гънки! Радвайте се на това, как един прекрасен оригами свят оживява пред вас. Очакват ви страхотни 3D ефекти, приятно музикално оформление, повече от 70 интересни пъзела, подсказки, в случай че се затрудните, и синхронизиране между устройствата ви.

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play Store


 

Sky Force 2014 (iOS)

 

sЛегендарната Sky Force от 2004 година се завръща за своята 10-годишнина, за да ви донесе едно страхотно 2D ретро изживяване.

Sky Force е класическа аркадна игра, в която трябва да унищожите вражеските самолети, наземни ракетни установки и изобщо цялата противникова армада. Легендата Sky Force изглежда още по-добре през 2014 година и със сигурност няма да ви остави равнодушни. Не пропускайте!

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

Bonsai Slice (iOS)

 

sBonsai Slice превръща вашия iPad в меч! Да точно така, в меч. Един интерактивен робот на име Multus ще ви научи как да разрязвате зарчета, понички, монети, телевизори и т.н. Станете майстор в избягването на бомби. Събирайте нови мечове, конкурирайте се с приятели онлайн и подобрете рекорда си.

Ако игри като Fruit Ninja и Fruit Slice са ви сред любимите, то Bonsai Slice ще ви пренесе едно ниво нагоре!

 

Цена: $2,99

 

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

Another Case Solved (Android, iOS, WP)

 

sУправлявайте свой собствен детективски бизнес в тази интересна игра. Станете известен детектив и стигнете до дъното на едни от най-любопитните конспирации в най-новата игра от създателите на Puzzle Craft.

Решете поредица от странни случаи чрез събиране на улики, проследяване на свидетели и разпит на заподозрени, за да разкрие истината зад тайните на града, в който живеете.

 

Цена: Безплатна

 

 

Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store


 

Mystery Picture (WP)

 

sЦелта на тази игра е да отгатнете скритата картина, когато виждате само една малка част нея. Може ли да се справите с това предизвикателство? Не се притеснявайте, малките птиченца са тук, за да ви помогнат, но в замяна на няколко вкусни семенца.

Характеристики:

- 99 + нива

- Спечелете повече семенца от всяко ниво, за да преминете напред

- Купете повече семенца, когато ви свършат

 

Цена: Безплатна

 

Изтегли играта от Windows Phone Store