TA: Little Red Riding Hood (Android)


sТова е нов прочит на класическата история за Червената шапчица и големия лош вълк. Този път тя ще бъде изправена пред нови опасности по пътя си през гората, но ще успее само ако бъде смела.

Геймплей механиката е много проста: докоснете където и да е по екрана, за да преминете към следващия въртящ се остров. Опитайте се да събирате ябълки, цветя и да освобождавате малките зайчета. Очаква ви интригуваща история, 60 предизвикателни нива в прекрасни сценарии и много подбрани елементи. И не забравяйте: Не говорете с непознати по пътя си!

 

Цена: 1,50 лв.

 

 


Изтегли играта от Google Play Store


 

Lightomania (Android)


sНе пропускайте шанса да изпробвате новата комбинация от пристрастяващ геймплей, комичен стил и предизвикателни задачи. Запознайте се с двете очарователни създания, които са пристрастени към светлината и крадат всички крушки по пътя си. Нека ловът на крушки да започне сега!

Изберете най-добрата траектория, направете скок и грабнете крушката. Но не забравяйте, че трябва да използвате вашите умения, за да открие оптималния маршрут, защото колкото по-малко се движите по пътя си към целта, толкова повече бонуси ще получите.

Това е идеалната игра за тези, които са запалени по предизвикателни задачи, както и за всеки, който просто търси забавление. След като опитате веднъж, ще останете обсебени от прекрасния геймплей, както и от героите. Очакват ви 72 вълнуващи нива в 3 части. Успех!

 

Цена: 1,50 лв.

 

 


Изтегли играта от Google Play Store


 

Primal Flame (iOS)


sТъмно е, а ти си сам сред звуците на гората. Драсни кибритена клечка по екрана и я запали, за да си проправиш път в този съблазнителен и опасен свят.

Ще срещаш недоброжелателни цветя, падащи листа и ще вали дъжд. Гората ще търси творчески начини, за да загаси пламъка ти. Спаси падащите пламъчета, които ще ти помогнат да поддържаш своя пламък винаги горящ. Наслаждавай се на танца на огъня, докато се движиш през препятствията.

 

Цена: $2,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

The Collectables (iOS, скоро и за Android)


sЗаповядайте на екип от войници ренегати да се впуснат в експлозивна битка със стратегическа прецизност. Това е играта „Колекционерите“, която идва от всепризнатото студио разработчик Crytek. Тук ще воювате в зашеметяваща 3D среда и ще се стремите да се справите с безмилостна армия, известен само като "Врагът".

Тъй като действието е напрегнато и „лошите“ не спират да се опитват да ви убият, вие трябва да разгърнете индивидуалните си заложби и да ръководите вашите бунтовници наемници, с които да нанесете удар на врага. Изберете любимите си герои и ги напътствайте през бойното поле, за да се измъкнете живи и да изпълните мисията си.

 

Цена: Безплатна

 

 

 


Изтегли играта от Apple App Store


 

Deadlings (iOS, WP)


sDeadlings е страна пъзел игра, пълна със зомбита и забавни мисии! Смъртта е самотна. Тя няма приятели. Така че, за да се чувства по-добре, тя стартира "Проект Deadlings". Смъртта купува фабрика, където изгражда своя лаборатория и започва да обучава армия от зомби слуги.

Но тъй като армията на Deadlings расте, лабиринтите на лабораторията стават смъртоносни капани. Различните зомбита в Deadlings имат свои собствени уникални способности: Bonesack може да се движи и да скача бързо, Creep може да се катери по стени и тавани, Lazybrain се тътри бавно и внимателно, а Stencher може да лети. Всички тези възможности трябва да се използват, за да преминете през лабиринта и успешно да обучите вашите Deadlings.

 

Цена: $1,99

 

 


Изтегли играта от Apple App Store, Windows Phone Store


 

Burger Big Fernand (Android, iOS, WP)


sИзвестната Magma Mobile бургер игра се завръща с още по-разнообразен геймплей! Този път действието се развива в модерен френски ресторант, Big Fernand.

Вие сте чисто нов служител в Big Fernand и вашата работа е да обслужите най-много клиенти, толкова бързо, колкото е възможно. Ще приемате поръчки за сандвичи, бургери, десерти и сода. Колкото повече играете, толкова повече съставки ще се появяват в менюто!

Приемете предизвикателството и опитайте режима Career, за да се справите с по-висока трудност. Работете от понеделник до събота и спечелете повече пари и нови продукти за ресторанта. А ако сте добри в работата си, ще получите възможност да отключите всички постижения на играта! Не забравяйте, времето е пари!

 

Цена: Безплатна

 

 


Изтегли играта от Google Play Store, Apple App Store, Windows Phone Store