Hunger Games: Panem Run (Android, iOS)

 

sHunger Games: Panem Run е игра, създадена въз основа на настоящата втора част на „Игри на глада – Възпламеняване“. Впуснете се в приключението с героите от филма и тичайте през различни дестинации, за да събирате „искри“ и бонуси, които ще ви позволят да имате предимство в игрите. Преминавайте през дванадесетте области в състезанието и отключете нови. А едновременно с тичането и избягването на препятствия ще трябва да използвате и оръжия, за да поразите различни мишени. Приятна игра.

 

Цена: Безплатна

 

Изтегли играта от Google Play, Apple App Store


 

Injustice: Gods Among Us (Android, iOS)

 

sInjustice: Gods Among Us е боен симулатор, в който ще може да играете с най-известните супер герои и злодеи на DC Comics! NetherRealm Studios, което стои зад играта, се е справило уникално добре с пресъздаването на героите, техните специфични умения и детайлни характеристики. Вие може да създадете ваш собствен отбор от герои и злодеи, с които да се изправите срещу останалите характери в играта. А те са наистина много!

Начинът на управление е изключително опростен и интуитивен и ще ви позволи да правите ефектни комбо удари с мощни завършващи попадения. Играйте трима срещу трима и по време на игра превключвайте между предварително избраните от вас герои или злодеи! Успех!

 

Цена: Безплатна

 

Изтегли играта от Google Play, Apple App Store


 

BIT.TRIP RUN! (iOS)

 

sBIT. Trip Run е ритмично-музикална платформена игра, в която се пренасяте в един фантастичен и странен свят. Тичайте, скачайте, правете различни комбинации от движения и събирайте злато и други бонуси, за да достигнете края на нивото. Красотата ви заобикаля във всяко ниво и ще бъде наслада за очите да играете BIT Trip Run!

Съпровождащата музика е синхронизирана с действията ви и допълнително ще помогне за потапянето в атмосферата на играта. Но в един момент ще трябва да се изправите срещу различни по трудност босове, които ще се опитат да ви спрат в това невероятно приключение.

В BIT.TRIP RUN ви очакват 3 красиви свята, 30 нормални нива, 12 предизвикателни етапа, 15 „ретро“ нива, 8 невероятни героя, 40 вида персонализации и 3 сериозни битки с босове. В момента се работи по още два допълнителни свята, 20 епични нива, 8 нови етапа, +10 „ретро“ нива и още двама предизвикателни босове. Не пропускайте BIT Trip Run!

 

Цена: $3,99

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

Don't Shoot Yourself! ( iOS)

 

sИмето на тази игра казва почти всичко за нея! А именно да внимавате да не улучите себе си, докато стреляте наляво-надясно! Но за съжаление нещата не са толкова прости.

В Don’t Shoot Yourself ще се придвижвате през нивото с вашия „обект“, който всъщност представлява геометрична фигура. Самите нива, от които трябва да се измъкнете, имат различна форма и големина. А правилата са прости: движейки се напред, вие ще изстрелвате бели обекти (нека да ги наречем снаряди), които ще се удрят в стените на геометричната фигура, в която се намирате вие. Но в един момент ще се появи магически снаряд, с който трябва да уцелите стената на фигурата, в която сте. Така тя ще се пръсне на парчета и ще преминете успешно на следващото ниво.

Използвайте пръстите си, за да се придвижвате по екрана и да избягвате вашите смъртоносни снаряди, за да останете жив! Звучи лесно, нали? Помислете отново! Ще имате нужда от бързи рефлекси и творческа стратегия, за да достигнете до следващото ниво.

 

Цена: $1,29

 

Изтегли играта от Apple App Store


 

Candy CrushER Saga (WP)

 

aУмишлено уголемих двете крайни букви в името на играта, CrushER, защото това не е официалната версия на супер хитовата Candy Crush Saga, а просто добър клонинг за Windows Phone устройства.
Едва ли сте пропуснали да чуете за Candy Crush Saga, но за да съм сигурен, че знаете за какво става въпрос, ще ви кажа, че правилата изискват да приплъзвате еднаквите по цвят бонбони в хоризонтални или вертикални редици. Когато в редица са три или повече от три бонбона, те автоматично ще се анихилират. Действието в играта е съпроводено и с приятна музика и полирана графика, които няма да ви оставят равнодушни.

 

Цена: Безплатна

 

Изтегли играта от Windows Phone Store


 

Crumble Zone (Android, iOS, WP)

 

aРазрушавайте комети! Взривявайте метеорити! Отклонете и разбийте на парчета астероиди!
В Crumble Zone ще трябва да защитите планетата си от галактически дъжд от комети, метеорити и астероиди, използвайки мощни оръжия за противодействие. Удръжте фронта толкова, колкото можете, и събирайте точки и бонуси, за да отключвате нови специални оръжия. А с онлайн класацията ще може да сравните постигнатите резултати с всички по-света, играещи Crumble Zone!
Crumble Zone е много динамична и красиво направена игра. С нея ще прекарате страхотни часове.

 

Цена: $1,99

 

Изтегли играта от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store