HBO Max обяви днес, че пълнометражният филм на Warner Bros. Pictures и DC „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще има едновременна премиера в Европа и Щатите в онлайн стрийминг платформите на HBO GO и HBO Max на 18 март, четвъртък. Новината идва с представянето на новите тийзър визии на филма.

У нас „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO на адрес https://hbogo.bg/lp/zacksnydersjusticeleague_direct

В „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“, Брус Уейн (Бен Афлек), решен да докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна, обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да съберат екип от свръхчовеци и да защитят света от приближаващата катастрофална заплаха. Задачата се оказва по-трудна, отколкото Брус си е представял, тъй като всеки от новия екип трябва да се изправи срещу демоните на собственото си минало. Той успява да им помогне да преодолеят бариерите си и в крайна сметка всички те стават лига от герои, каквато светът не е виждал до този момент. Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid и техните планове за край на света, какъвто го познаваме.

Компанията също така обяви пълния списък с държави, в които режисьорската версия на Зак Снайдер ще има едновременна ранна премиера. Паралелно с HBO Max в САЩ, DC филмът ще бъде достъпен ексклузивно и в онлайн стрийминг услугата на HBO в Европа - HBO GO: Централна Европа (България, Унгария, Румъния, Чехия, Словакия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Сърбия, Словения, Полша, Черна гора и Хърватия ), Северна Европа (Швеция, Дания, Норвегия и Финландия), Испания и Португалия, както и в Азия (Индонезия, Малайзия, Филипини, Сингапур, Тайланд, Виетнам, Хонконг, Тайван). Единствено в Латинска Америка заглавието ще бъде налично на по-късен етап, когато услугата HBO Max стартира в региона през 2021 година.

Снимки: HBO

Виж още: Новият филм на Warner "Локдаун" с Ан Хатауей е с премиера в HBO GO (ВИДЕО)