Често ни питат как успяваме да сме в час с толкова много технологии при наличието на толкова много технологии. Истината е, че като всички технологични журналисти следваме няколкото ключови събития в сектора, които дефинират посоката на движение на целия технологичен свят и ни помагат в останалата част от годината. При мобилните технологии най-важното и голямо такова събитие е Световният мобилен конгрес, чието тазгодишно издание вероятно вече знаете, че ще се случи между 2 и 5 март.

MWC е сред най-вълнуващите събития за екипа на HiComm, което тази година ще отразим на живо с любезната подкрепа на Мтел. В рамките на следващата седмица кореспондентът на HiComm ще бъде вашите очи и уши в каталунската столица, която ще се превърне и в световна столица на технологиите.

По време на конгреса на страниците на HiComm.bg очаквайте впечатления от първо лице за най-новите и вълнуващи устройства на водещите технологични компании. Ще ви разкажем за тенденциите, които ще движат бранша през годината, както и всичко важно и интересно, което предстои на технологичния свят. За целта в следващите дни на сайта ще се появи специален раздел за конгреса, а в мартенския брой на списанието можете да очаквате огромен материал с всичко важно от Барселона.

Тагове: